esmakahveci.reismee.nl

?stanbul

Hallo mensen

Aangezien ik deze site heb aangemaakt zal ik er maar gebruik van maken ook Tongue out ?k ben veilig aangekomen. Redelijke vertraging gehad op de heenweg, maar het snelle verloop op het vleigveld in Turkije maakte dat allemaal goed. ?k heb de Universiteit waar ik supervoising (ondersteuning voor mijn stage) zal krijgen al bezocht. Het is namelijk de Uni waar mijn zus ook les geeft, dus dat is wel super leukLaughing. ?k heb mijn stageadres ook al bezocht. Het is een groot terrein met meerdere voorzieningen. Een ziekenhuis, basisschool, chrech, dagopvang, meidencomplex, jongenscomplex, jongerencentrum en nog veel meer. ?k ga stage lopen op de kinderenafdeling. ?k heb super veel zin om te beginnen!

Esma

13 reacties

cpriest@ziggo.nl schrijft:

Esma veel succes bij je stage....Wij denken aan jou.
Liefs van,

Anna en Cor

etwienne schrijft:

Hoi Esma

Zoals je ziet heb ik het gevonden en kunnen lezen.
Leuk!!!!
Kan ik af en toe eens kijken wat je daar allemaal meemaakt.

Heel veel liefs
Etwienne

Pieter Van Iersel schrijft:

Hi Esma.

Dat is een leuk idee voor jou en wij hier in Nederland.
Dan blijven we dichter bij elkaar, want de afstand, is wel niet zo ver als St. Maarten.
Ik koop dat je al je draai het gevonden bij je familie.
En op je stage adres.
Ja, Nederland ken je.
Maar, niet wat ik heb mee gemaakt.
Ja, dat is niet veel dus, wereldje erg klein.
En van de woningbouwvereniging, weet ik niet meer, dan dat we 17 september, een BBQ hebben.
Ja, ze zullen een van de komende maanden wel beginnen met planning.
Dus voldoende stof, en rommel in huis.
Ik denk, dat ik in maart aan de beurd ben.
Dan word het vermoedelijk al minder, wat strenge vorst betreft.
Hoop niet als afgelopen winter.

Nou groetjes van P van Iersel.

Marlou schrijft:

Haa Esma! Leuk leuk leuk zo'n site, kan je ons toch nog een beetje op de hoogte houden van wat je daar uitspookt ;) Succes met je stage! Xx

Fifie schrijft:

Hallo Esma, wat fijn om op deze manier met elkaar in kontakt te blijven. Zoals beloofd zal ik proberen om je op de ''voet'' te volgen, haha.
Het lijkt me een prettig gevoel om op de Universiteit stage te mogen lopen waar je zus les geeft. Geeft wat vertrouwds of niet?
Zo;n grote complex moet wel indrukwekkend zijn.
Maar wij hebben het vaste vertrouwen dat je daar het het de komende vijf maanden uitstekend zal gaan doen.
Hier is het toch wel ff wennen om je een tijd te moeten missen hoor.
Maar zoals gezegd....we blijven je interesses delen, okay? ontvang onze lieve groeten en tot snel ''spreeks''

Ingrid schrijft:

Echt leuk dat je ook een site hebt om bij te houden

Succes met je stage en ik hoop nog meer van je te kunnen lezen

kuss

Theo en Carla schrijft:

Ha die Esma,

Nou ik heb het ook gevonden hoor, ga je nu in de gaten houden dat wil je niet weten (haha)
Ben blij te lezen dat je goed bent aangekomen en alles goed gaat.
Doe goed je best met je stage, en probeer, hoe moeilijk het in het leven soms ook kan zijn, Jehovah niet te vergeten.
Wiju hopen nog vele leuke verhaaltjes van je te moge lezen hier.
tot hoors en alle liefs van ons

Jose en theo salfischberger sr. schrijft:

Goedenmiddag Esma.
'n hartelijke groet en vriendschappelijke schouderklop van ons voor jou! Zet je beste beentje voor want wij zijn ervan overtuigd dat je een doorzetter bent en je stage tot een goed einde kunt brengen. Hopelijk kun je je draai daar vinden want het is toch best 'n lange tijd tot volgend jaar! Wij missen jou ondeugende pretoogjes nou al! Breng ook onze hartelijke groeten over naar je familie aldaar. Wel, 'n dikke knuffel en tot 'n volgend keer. KOP OP! LIEFS!!!

paulvandijk@hetnet.nl schrijft:

Hoi Esma,
wat leuk dat je zo'n 'reisverhalen site' hebt aangemaakt waar we op kunnen reageren en jou belevingen kunnen volgen.
Heel veel succes met je stage, maar gezien jou motivatie denk ik dat dit helemaal goed komt. Je geeft zelf aan dat je er super veel zin in hebt, dus dat zit helemaal snor.
Ik wil wel nog even kwijt dat we je wel missen, want het was altijd leuk en gezellig om heel even met je te kunnen praten.
Maar lang leve internet en het e-mail verkeer want dat biedt ook hele mooi mogelijkheden.
Nogmaals, heel veel succes en een dikke knuffel.
Lidia en Paul van Dijk

Hennie schrijft:

Hallo Esma,

Hoe gaat het met je, mis je ons wel een klein beetje.
Ik hoorde van je moeder dat je al begonnen bent met je stage. Ben benieuwd hoe het allemaal verloopt. Door deze berichtjes blijven we toch dicht bij elkaar.Het allerbeste en een knuffeltje voor asel en natuurlijk ook voor jou,

liefs Hennie

R&R schrijft:

Hey Esmaatje,

Bedankt voor de info over je site, we hebben het gevonden! Leuk om te kunnen volgen wat je allemaal meemaakt.

Wel heftig om te zien hoe het er soms aan toe kan gaan in deze wereld...echt zielig voor die meiden.

Jij slaat je er wel doorheen en je zult een ervaring rijker zijn na deze stage.

We denken aan je, en vinden het leuk je toch een beetje dichtbij te hebben met deze site.

Dikke knuffel,

R&R

josé en theo salfischberger schrijft:

Dag Esma, Even bijpraten. Goed nieuws want er zijn weer een paar dagen voorbij en nog 110 dagen en je bent weer in ons midden. Wij zien daar naar uit! De kringopziener was afgelopen week in ons midden en heeft ons allen aangemoedigd en vertroost met fijne aandacht en lezingen. 'Een lezing was b.v. 'Kijk niet naar waardeloze dingen'. Als je 1 Johannes 2:15-17 leest begrijp je wel in welke context de lezing was.
Verder hadden we een fijne goed bezochte gezamelijke velddienstaktie met daarna gezellig even samen ervaringen uitwisselen met een kopje koffie. Jij kent dat wel! Wij hopen dat het goed met jou gaat en zien uit naar een nieuw artikeltje van jou wat betreft jou ervaringen daar. Je bent en blijft in ons hart!
Een dikke knuffel en veel sterkte gewenst!
Joseeke en Theeke.

Annelies Ulijn schrijft:

Hey Esma,hoeist met jou,je tijd daar begint nu toch echt wel te korten,heb je het nog naar je zin,of begin je ons nu alwel 'n beetje te missen?Nou hier heeft de winter zijn intrede gedaan,het vriest s'nachts,en ook overdag komt het niet ver boven nul brrr.dus wat het weer betreft kun je denk ik beter in turkije zitten.maandag 6 dec.begint in onze zaal de pioniersschool,dan begint er ook voor ons 'n drukke en leuke tijd,wij verzorgen de catering om al die monden van voedsel te voorzien,en koffie,liters koffie natuurlijk,doet ons denken aan de zaalbouw toch?dat alles ga jij missen natuurlijk.Nou lieve Esma het gaat je goed daar,succes verder.knuffel annelies

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste verhalen

Alle reisverhalen

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: